Izbornik Zatvoriti

Podkonstrukcije za solarne panele SOLAR

SOLAR sistem podkonstrukcije za solarne panele

Uveli smo potpuno novu liniju proizvoda u sektoru obnovljive energije pod imenom SOLAR sistem podkonstrukcije za solarne panele – kompletan sistem aluminijumske podkonstrukcije za postavljanje solarnih panela.

Sistem SOLAR predstavlja savremeno, kompletno rešenje sa pratećim priborom za sve instalacije solarnih panela i izgradnju solarnih elektrana malog, srednjeg i velikog kapaciteta. Sistem je modularan, prilagodljiv i potpuno skalabilan, što omogućava najširu oblast primene na projektima koji idu od rezidencijalnih do industrijskih.

Sistemi podkonstrukcija SOLAR

SOLAR modularni sistem podkonstrukcije sa kompletnim pratećim priborom

SOLAR sistem nudi kompletno, zaokruženo i sistemsko rešenje za instalaciju solarnih panela koje je potpuno skalabilno i pogodno za sve kapacitete od kućnih instalacija do solarnih elektrana velike snage.

Sistem SOLAR namenjen je montaži na svim tipovima podloga-ravnim i kosim krovovima, vertikalnim zidovima i fasadama, kao i na zemlji. Optimalne dimenzije profila omogućuju montažu pojedinačnih panela velikih dimenzija, čak do 12.000mm širine i 6000mm visine, uz maksimalnu težinu panela od 150kg. Podržane su debljine panela od 30 do 200mm, bez ograničenja broja panela ili veličine kompletne instalacije. Profili konstrukcije su sirovi, dok površinska obrada vidnih površina profila može biti plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža.

Preuzmite aktuelni SOLAR katalog sa detaljima montaže.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

Preuzmite tehničke kataloge i brošure o svim linijama naših proizvoda.

podkonstrukcije za solarne panele

Dizajnirano i projektovano u Tehnomarketu