Izbornik Zatvoriti

O nama

Simonović Plast - Prodaja aluminijumskih profila i sistem

Simonović Plast u saradnji sa renomiranom kompanijom Tehnomarket D.O.O. specijalizovan je za aluminijumske konstrukcije sa primenom u građevinarstvu. Prodaja naših aluminijumskih profila i sistema namenjena je na prvom mestu izradi prozora i vrata, staklenih fasada, aluminijumskih ograda, kliznih elemenata, neprobojnih konstrukcija, kao i podkonstrukcije različitih fasadnih obloga.

Pored sistemskih i profila standardne geometrije u pogonu za ekstrudiranje proizvode se i profili posebnih namena po porudžbini, koji dalje pronalaze primenu u velikom broju privrednih grana .

Takođe, nudimo Larson i Larcore aluminijumske kompozitne panele. Gotove proizvde poput aluminijumskih prozora i vrata. Simonović Plast vrši i usluge CNC obrade, savijanja aluminijumskih i čeličnih profila, rolovanje kompozitnih panela i plastifikaciju.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodima i uslugama koje nudimo na tržištu.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

Preuzmite tehničke kataloge i brošure o svim linijama naših proizvoda.

Prodaja aluminijumskih profila i sistema – Marko Simonović PR, proizvodnja ostalog metalnog nameštaja, obrada i plastifikacija metala. SIMONOVIĆ PLAST Bošnjane, MB: 65766507, PIB : 111956308