Izbornik Zatvoriti

Signi kompozitni paneli

Signi ® kompozitni paneli su kompoziti namenjenim posebnoj kategoriji korisnika, u polju reklamne industrije, specijalnih enterijerskih zahteva pa čak i industriji nameštaja. Alucoil je ovom vrstom panela, sa mogućnošću velikog broja varijacija u proizvodnji, tržištu ponudio rešenja za veoma zahtevne ideje u domenu reklama, signalizacije i akcentovanja.

Signi kompozitni paneli

Varijacije se uglavnom odnose na kombinacije mogućih:

– debljina panela od 2mm, 3mm i 4mm,
– debljina aluminijumskih limova (legure serije 3000) od 0,2 i 0,3mm
– različitih ispuna od polietilena i mineralne FR-B ispune,
– različitih kvaliteta površinskih zaštita/boja: najčešće poliesterske (Polyester 25 µm), ali po sepcijalnom zahtevu i PVDF, HQP i druge

Što se tiče namene panela Signi ® u građevinarstvu, pretežno su to u pitanju enterijerske pozicije: za pregrade, spuštene plafone, signalizaciju, razne maske za ventilacione i grejne sisteme, opšivke, nadstrešnice i sl.


Njihova glavna odlika je lakoća samih panela, ali i jednostavna i veoma laka obrada i oblikovanje, što otvara vrata za ostvarenje mnogih dizajnerskih poduhvata. Zahvaljujući tome mnoge poznate kompanije u svetu su dale poverenje Alucoil-u i proizvodu Signi ® u realizaciji prepoznatljivog korporativnog identiteta.

Svojim performansama Signi ® kompozitni paneli je omogućio velikom broju marketing timova izradu bezbroj: totema, reklama, sajamskih štandova, displeja, signalnih obeležja, a neke od najpoznatijih možete pogledati ovde.

Za detaljniji pregled tehničkih specifičnosti Signi ® panela preuzmite tehničke specifikacije.

Uz odabir Signi ® panela, pružičemo vam mogućnost obrade na svojim CNC i rolo mašinama, a i dati Vam tehničko-savetodavnu podršku vezanu za izbor sistema TMH45, ili SLIDE, ukoliko je namena ovih panela u okviru enterijerskih pozicija.

Signi kompozitni paneli