Izbornik Zatvoriti

INTERIO serija

Kao rešenje za uredjenje enterijera poslovnih objekata razvijen je novi sistem INTERIO, bez prekida termo mosta, za izradu vrata, prozora i pregrada koji nalaze primenu u enterijeru. INTERIO serija dolazi u dve osnovne verzije-INTERIO P29 i INTERIO P113.

Sistem INTERIO P29 idealan je za unutrašnja vrata i pregradne zidove modernih poslovnih objekata gde ekskluzivna materijalizacija, brza montaža bez klasičnih građevinskih radova i prefinjen izgled zadovoljavaju sve potrebe arhitekata dok minimalna ugradna dubina od svega 29mm znači minimalan utrošak korisnog prostora.

Sistem INTERIO P29

Sistem INTERIO P113 nalazi svoju primenu u prostorima gde se očekuje određena doza privatnosti i dobra izolovanost svake pojedinačne jedinice. Nudi dvostruku ispunu od stakla ili odgovarajućih panela, uz ugradnu dubinu od svega 113mm što omogućuje maksimalno iskorišćenje prostora uz povišene vrednosti zvučne izolacije. Sistem INTERIO P113 kompletiran je i namenskim vratima i setom okova koji omogućuju brzu ugradnju i visoku funkcionalnost u eksploataciji.

INTERIO serija sistemskih profila dostupna je u dve opcije površinske zaštite – plastifikacija u svim RAL tonovima i eloksaža. Sistem podržava više vrsta okova, sa vidljivim i nevidljivim šarkama čiji elemeti dolaze u 5 opcije površinske zaštite – plastifikacija u svim RAL tonovima, eloksaža, brušeni aluminijum, sirovi alumninijum, kao i polirani i brušeni nerđajući čelik.

  • Sistem ekskluzivnih enterijerskih pregrada
  • Dva sistema za raličite namene-minimalni utrošak prostora i povećana privatnost
  • Opcije površinske zaštite: plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža
  • Dizajnirano i projektovano u Tehnomarketu

Sistem INTERIO P29  je aluminijumski sistem za izradu staklenih enterijerskih pregrada i unutrašnjih vrata. Dizajniran je za primenu u savremenim poslovnim prostorima koji zahtevaju ekskluzivnu materijalizaciju, brzu montažu bez klasičnih građevinskih radova i prefinjen izgled.

INTERIO P29 sistem nudi dve vizuelno različite verzije pregrada: sa aluminijumskim štokom i opcionim drvenim krilom vrata i potpuno stakleni sistem sa integrisanim staklenim vratima. Sistem je projektovan za maksimalnu prozračnost i sa izuzetno malom ugradnom dubinom od svega 29mm pruža mnoge mogućnosti za uređenje enterijera bez gubitka dragocene površine u enterijeru.

 

 

  • ugradna dubina sistema od svega 29mm
  • podržane debljine stakla od 6mm do 12mm
  • opcija staklenog i drvenog krila vrata
Preuzmite tehnički opis sistema

INTERIO P113 sistem nalazi svoju primenu u prostorima gde se očekuje određena doza privatnosti i dobra izolovanost svake pojedinačne jedinice. Nudi dvostruku ispunu od stakla ili odgovarajućih panela, uz ugradnu dubinu od svega 113mm što omogućuje maksimalno iskorišćenje prostora uz povišene vrednosti zvučne izolacije. Sistem INTERIO P113 kompletiran je i namenskim vratima i setom okova koji omogućuju brzu ugradnju i visoku funkcionalnost u eksploataciji.

INTERIO P113 sistem nije pogodan samo za poslovni prostor već je idealan i za stambene prostore modernog koncepta gde staklo zamenjuje tradicionalne pune pregradne zidove, kafiće i barove, pa čak i odvajanje pušačke zone u restoranima ili na aerodromima.

 

 

  • Ugradna dubina sistema od 113mm
  • Podržano dvostruko staklo debljine od 6mm do 12mm
  • opcija staklenog i drvenog krila vrata
Preuzmite tehnički opis sistema

 

 

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

Preuzmite tehničke kataloge i brošure o svim linijama naših proizvoda.