Izbornik Zatvoriti

Aluminijumski sistemi i profili

Proizvodi:

Aluminijumski sistemi i profili :

Kompozitni paneli:

Aluminijumske ograde:

Prozori i vrata

Aluminijumski prozori i vrata

Svaki gotov proizvod dizajniran je u skladu sa aktuelnim ergonomskim, ekološkim, tehničkim i ekonomskim standardima, što je potvrđeno brojnim sertifikatima Evropskih i domaćih instituta.

Prozori i vrata čine 30% potrošnje energije jednog objekta, ušteda energije nikad nije bila jedostavnija! Aluminijumski sistemi i profili u napretku tehnologije i primeni novih materijala omogućili su stvaranje nove generacije proizvoda. Proizvode izuzetnih termoizolacionih svojstava koji značajno doprinose energetskoj efikasnosti objekata.

Posebnu pažnju posvećujemo svim elementima sklopa i njihovom sinergističkom efektu na gotov proizvod. Sopstveni pogon za ekstruziju aluminijuma omogućava konstatno unapređenje sistema i kreiranje novih proizvoda.

 • Moderan dizajn za savremenu arhitekturu
 • Izuzetna energetska efikasnost i smanjenje emisije CO2
 • Vrhunske performanse i sertifikovani kvalitet

Iz ponude izdvajamo:

Staklene fasade

Aluminijumske staklene fasade

Nudimo vam savremena rešenja za sve tipove energetski efikasnih ostakljenih fasada, fasade nove generacije!

Savremeni sistemi staklenih fasada omogućavaju efikasnu termičku i akustičku barijeru, kao i zaštitu od prodora UV zračenja i atmosferalija.

Aluminijumski sistemi i profili u modernoj arhitekturi nametnuli su koncept ostakljenih fasada kao jedno od optimalnih rešenja za prestižne objekte svih namena. Pre svega u segmentu poslovnih zgrada gde imaju dominantnun ulogu u kreiranju vizuelnog identiteta ojekta.

 • Više osnovnih grupa unutar sistema prilagođenih različitim zahtevima projektanata.
 • Mogućnost upotrebe dvoslojnih i troslojnih paketa stakla.
 • Atestirane performanse i kvalitet.

Iz ponude izdvajamo:

Ventilisane fasade

Aluminijumske ventilisane fasade

Značajan doprinos estetici, ekonomičnosti i ekološkoj opravdanosti objekata. VENT je novo ime za savremene fasade.

Koncept ventilirajućih fasada nastao je iz potrebe da se savremenoj izgradnji pruži mogućnost izrade fasada sa dugim životnim vekom. Takođe smanjenim troškovima održavanja i velikim stepenom komfora.

Zbog svoje funkcionalnosti i jednostavne primene u praksi, ovaj tip fasada dobio je svoju najširu primenu kod velikih poslovnih objekata, gde se traži visok stepen prefabrikacije fasadnih elemenata u kombinaciji sa trajnim materijalima finalnih obloga.

Venitilirajuće fasade često se koriste i kao idealan i brz način da se stari objekti modernizuju i obnove na savremen način prema aktuelnim standardima u građevinarstvu. Jednostavnim dodavanjem nove obloge na sopstvenoj podkonstrukciji preko postojećih ranije izvedenih fasada.

Ovaj tip fasada je naročito trajan i otporan na spoljašnje uticaje i nudi veliku mogućnost u arhitektonskom oblikovanju završnih površina na objektu. Ono što ga posebno čini atraktivnim u primeni je veoma širok izbor tipova i materijala završne obloge u različitim bojama, dezenima i površinskim strukturama.

 • Razlikujemo dve osnovne grupe podkonstrukcija prema obliku fasadnih ploča.
 • Gotovo neograničen izbor materijala fasadnih obloga.
 • Kompletna sistemska rešenja za oblaganje svih vrsta objekata.

Iz ponude izdvajamo:

Aluminijumske ograde

Aluminijumske ograde

Ulepšajte svoj prostor na moderan i elegantan način sa T-FENCE D80 sistemom aluminijumskih ograda. Ovaj sistem pruža neograničene mogućnosti za uređenje spoljnih prostora i obezbeđuje željenu privatnost. Sa više opcija stubova i profilnih lamela, možete da prilagodite sistem vašim potrebama. Montaža T-FENCE D80 sistema je jednostavna i brza, a nakon završetka instalacije, aluminijumske ograde postaju funkcionalne odmah. T-FENCE D80 sistem profila je namenjen za izradu ograda na rezidencijalnim, poslovnim, javnim, industrijskim i ugostiteljskim objektima.

Aluminijumski sistemi i profili opšte namene

Aluminijum je jedan od najrasprostranjenijih materijala u industriji i građevini.

Pored sistemskih profila,  nudimo i širok spektar standardnih, trgovačkih i industrijskih profila za najrazličitije namene.

Iskusan tim stručnjaka omogućavaju nam da klijentima isporučimo i posebne aluminijumske profile. Profile ekstrudirane po njihovim crtežima, pored standardne ponude profila opšte namene i klasičnih preseka.

 • Više od 2000 profila u ponudi.
 • Mogućnost uslužne ekstruzije prema crtežima klijenata.

Usluge

Pored gotovih aluminijumskih proizvoda Simonović Plast vam nudi i sledeće usluge:Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

Preuzmite tehničke kataloge i brošure o svim linijama naših proizvoda.

Pogledajte listu sertifikata